Categoriën

Zeppelin

04 07 2017 // Damplein 13, Antwerp, Belgium

Zep1

Zeppeling zorgt voor gezelligheid aan den Dam

Lange tijd sprak de buurt rond Park Spoor Noord ons niet echt aan. Zelfs niet nadat het park een flinke opknapbeurt kreeg. Maar nadat de ene hippe plek na de andere er zijn deuren opende, voelden we ons lichtjes verplicht van er toch eens een kijkje te nemen. En zeker nadat Zeppelin ons persoonlijk uitnodigde. Zijn wij blij dat we dat gedaan hebben! 

Zep2

Een van de levendigste plekken in het noorden van Antwerpen is het Damplein. Daar vonden we Zeppelin en we werden er instant verliefd op het gezellige terras. Vlak naast een basketbalveld, met de nodige verlichtingsslinger, gezellige houten bankjes tussen de planten weet Zeppelin het Damplein echt te sieren. In de zomer is het de ideale plek om de drukte van Park Spoor Noord even te ontvluchten en toch nog gezellig buiten te vertoeven.

Binnen heerst een vintage sfeer. De stoelen, de tafels, de verlichting en de bar… Alles ademt er een huiselijke sfeer maar dan op café. Verwacht je er dus niet aan fancy cocktails en poepchique volk.

Zep3
Zep4

Nee… Zeppelin is het soort café waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat op je gemakt zit. Hier kom je overdag voor een lekkere koffie met tussendoor een stukje huisgemaakte taart. ’s Avonds moet je er zijn voor een simpele frisse pint (keuze te over wat betreft bieren van het vat) en soms een event. Kaas- en bieravond, barbecue, voetbal of liever van de bingo? Bij Zeppelin zullen ze het wel organiseren.

Zeppelin denkt ook aan de kleine (en iets grotere honger). Een soepje of een croque. Als het even kan, probeer dan zeker hun spaghetti. Marijn, de heel aardige en enthousiaste uitbater, beweert namelijk bij hoog en laag dat het de beste spaghetti is van de stad! En we moeten bekennen dat hij inderdaad goed is…

Zep5
Zep6
Zep7
Zep8

Openingsuren

  • maa 11:00 - 0:00
  • din 11:00 - 0:00
  • woe 11:00 - 0:00
  • don 11:00 - 0:00
  • vrij 11:00 - 0:00
  • zat 12:00 - 0:00
  • zon 12:00 - 0:00

Waarom Zeppelin ?

  • Spaghetti
  • Het gezellige terras tijdens de zomerdagen

De locatie van Zeppelin

Hip Antwerpen

sinds 2011

HIPAntwerpen is de "go to" plek voor alles wat te maken heeft met Antwerpen: gaande van de leukste shop- en eetadresjes tot de mooiste bars en bezienswaardigheden.
We beloven jullie geen toeristische dingen. Alleen de leuke zaken die je (bijna) nergens anders kan vinden, behalve in Antwerpen uiteraard!